Ukratko o In Clubu

Dobro nam došli!

Ukoliko dolazite u naš grad poslovno, porodično ili sa društvom, bilo da je u pitanju seminar, poslovni sastanak ili kongres; koncert, predstava, fudbalska utakmica ili neko drugo sportsko ili kulturno dešavanje, možete biti sigurni da ćete u našim objektima i u kontaktu sa našim ljubaznim osobljem dobiti sve potrebne usluge i informacije koje su Vam neophodne za udoban i bezbrižan boravak.

Kvalitet opremljenosti našeg smeštaja, nivo usluge i ponovni dolazak zadovoljnih gostiju predstavljaju potvrdu našem trudu, kao i potvrdu da su naše usluge na nivou kakvom to zaslužuju naši gosti – Vi.

Sarađujući sa nama, zagarantovana Vam je diskrecija i potpuna pravna sigurnost.
Očekujemo Vas.

Izdvajamo neke od sadržaja

image
Caffe bar
Osnovna usluga jeste bazirana na usluzi prenoćišta i doručka. Prepustite se gostoprimstvu nešeg osoblja i uživajte u prijatnoj atmosferi i komforu naših objekata. Učinićemo sve što je potrebno da Vaš boravak bude udoban i bezbrižan. Verujemo da možemo izaći u susret svakoj Vašoj potrebi.
image
Kvalitetno opremljen smeštaj
Kvalitet opremljenosti našeg smeštaja,ljubazno osoblje, nivo usluge i ponovni dolazak zadovoljnih gostiju predstavljaju potvrdu našem trudu, kao i potvrdu da su naše usluge na nivou kakvom to zaslužuju naši gosti – Vi.
image
Fitness sala i teretana
Kao posebnu pogodnost gostima našeg hotela nudimo mogućnost uživanja, opuštanja, održavanja kondicije i/ili oslobađanje od stresa u prostorijama za vežbanje. Teretana i fitness sala raspolažu profesionalnim spravama za sve grupe mišića, cardio opremom i nude mogućnost samostalnog rada ili rada pod nadzorom trenera.

IN CLUB / Galerija slika